Asukasyhdistys on pitänyt yllä Sundsbergin seinäkalenteria jo vuodesta 2005 lähtien, ja suunnitelmissa on toteuttaa se myös vuodeksi 2024. Jos haluaisit nähdä ottamasi valokuvan ensi vuoden kalenterissa, tässä on tilaisuutesi!

Kalenteriin haetaan kuvia, jotka monipuolisesti heijastavat Sundsbergin arkea ja elämää. Ainoa ehto kuvien sisällölle on, että ne on otettu Sundsbergissa. Varmistathan, että kuvasi ovat riittävän suuria A4-kokoista tulostusta varten, ja että ne on otettu vaakasuoraan.

Asukasyhdistys valitsee äänestyksellä, mitkä kuvat päätyvät kalenteriin. Jos juuri sinun ottamasi kuva valitaan, saat itsellesi yhden ilmaisen Sundsberg-seinäkalenterin.

Lähetä kuvasi viimeistään 8.10.2023 osoitteeseen kalenteri2024@sundsberg.net tai jakamalla ne jossain Internetin tiedostonjakopalvelussa (Dropbox, Google Drive, jne.) ja ilmoittamalla tästä em. osoitteeseen. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero).

Myös mahdollisuus mainostilaan seinäkalenterissa on avoinna. Jos olet kiinnostunut mainostamaan yritystäsi kalenterissa, ota yhteyttä: asukasyhdistys@sundsberg.net

 

Osallistuthan jo tänään!