Kartanonrannan asukasyhdistys ry

Herrgårdstrands innevånareförening rf

Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistys on kesällä 2004 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää Kartanonrannan asuinalueen asukkaiden viihtyisyyttä ja harrastemahdollisuuksia, sekä vaalia luonnonolosuhteita osana alueen tärkeitä arvoja. Lisäksi yhdistys osallistuu aktiivisesti Kirkkonummen kehittämiseen edistämällä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa.

Koska asut Sundsbergissä, sinua kiinnostanee mitä alueella tapahtuu, mitä suunnitelmia kunnalla/rakennuttajalla on esimerkiksi liikennejärjestelyjen, koulun tai päivähoidon suhteen. Jos et jossain edellä mainitussa asiassa tiedä missä mennään tai olet havainnut epäkohdan, haluat varmaankin saada tietoa ja vaikuttaa. Yksinään kenenkään sanalla ei kuitenkaan ole suurta painoarvoa, mutta toimimalla yhdessä kunnan päättäjätkin kuuntelevat meitä.

Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistyksen sivuilta löydät tietoa yhdistyksestä, Sundsbergistä ja alueella tapahtuvasta vireästä toiminnasta. Sundsbergin kylähenki on asia, jota aiomme vaalia.

sundsberg

Tule mukaan toimintaan!

Mitä enemmän jäseniä meillä on, sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin esimerkiksi kunnan päättäessä meitä koskevista asioista. Jos et vielä ole jäsen, sinun kannattaa liittyä mukaan ja toivottavasti voit aktiivisesti osallistua toimintaamme. Tervetuloa mukaan asukasyhdistyksen toimintaan!

Asukasyhdistykseen voit liittyä täyttämällä jäsentietolomakkeen. Asukasyhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 5 € / aikuinen ja 3 € / lapsi. Perhejäsenyys (13 €) on kätevä ja edullinen tapa liittää koko perhe asukasyhdistyksen jäseniksi.

Liity jäseneksi

Toimintaa Sundsbergissä

Sundsbergissä on osaavaa väkeä; joten asukasyhdistys on perustanut eri toimikuntia jotka palvelevat omalla tietotaidollaan Sundsbergiä ja sen asukkaita.Toimikunnat toimivat itsenäisesti mutta infoavat asukasyhdistystä järjetettävistä tapahtumista ym.

Lue lisää toimikunnista

Asukasyhdistyksen hallitus vuodelle 2024

Heikki Helin, puheenjohtaja
Asta Lehtinen, varapuheenjohtaja
Ilmari Kirjalainen, sihteeri
Johanna Lindroos, rahastonhoitaja

Muut hallituksen jäsenet:

Ville Parma
Pauli Koskelainen
Joakim Hlavaty

Voit ottaa yhteyttä hallitukseen palautelomakkeella.

Vuokrattavat tilat

Asukasyhdistys on vuokrannut käyttöönsä Sundet I alueen väestönsuojista kolme tilaa. Tiloja voi vuokrata. Tilat ovat samankokoisia (n. 90m2). Omppukerhona tunnettu tila soveltuu hyvin esimerkiksi lasten syntymäpäivien järjestämiseen. Bodega puolestaan soveltuu hyvin erilaisten kokouksien tai vaikkapa leffailtojen järjestämiseen.

Tutustu tiloihin ja varaa