Sundsbergin mirrit liikkeellä
Asukasyhdistyksen hallitus

Useat asukkaat ovat osoittaneet närkästyksensä alueella vapaana liikkuviin kissoihin. Kissat ovat mukavia ja kenelläkään ei liene mitään kissoja tai muitakaan lemmikkejä vastaan, mutta ei ole suotavaa että mirrit juoksevat alueella vapaana. Erityisesti tämä aiheuttaa harmia alueen lapsille, koska kissat käyvät tarpeillaan alueen leikkialueilla.

Kissoilla toki on omat tarpeensa ja ne haluavat useinkin ulkoilemaan, varsinkin jos ovat siihen tottuneet. Omistajat voisivat tarvittaessa vaikkapa rakentaa omille mirreille ulkoilualueen omalle pihamaalleen tarpeen vaatiessa. Yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi toivomme että kissoja (tai muitakaan lemmikkejä) ei alueella pidetä vapaana ellei lemmikki ole omistajansa jatkuvassa kontrollissa. Lisäksi kerrottakoon, että valitettavasti kaikki vapaana alueella olleet mirrit eivät ole kotiin elävänä päässeet. Alueella on suhteellisen paljon liikennettä, joten jo kisun turvallisuuden puolesta ei ole suotavaa päästää kisuja vapaasti liikenteeseen.

Tätä toivovat monien asukkaiden lisäksi Sundsbergin viralliset mirrit–ainoat jotka uskaltavat omalla nimellään esiintyä–Frank, Juuso, Nessi, ja Velmu:PS. Jos haluat ilmoittaa oman lemmikkisi mukaan alueen
lemmikkilistalle (www.sundsberg.net/hauvat), niin
ota yhteyttä.

Keskustele aiheestaKeskustele aiheesta