Sundsbergin kansanjuhlat
Lauantai 17.6.2006 (12:00-22:00): Sundsbergin urheilustadionJo 1870-luvulta tuttu Sundsbergin kansanjuhla järjestetään 17. kesäkuuta kuluvaa vuotta alkaen kello 12. Tarjoilu ei ollut 1870-luvulla vaatimatonta, eikä se sitä tule olemaan tälläkään kertaa. Asukasyhdistys järjestää paikalle grillejä, mutta kukin–sekä rahvas että säätyläiset–tuokoon mukanaan omat eväät.

Kansanjuhlat alkavat rantalentiksellä (stadionin vieressä). Kentällä on 12-14 näytösottelu (Suomen rantalentiksen Naisten PRO sarjasta 2 paria, joista toinen eken ja sundsbergin väreissä pelaava pari Laura & Minttu);
ainakin iseille katsottavaa. Sen jälkeen tytöt avittavat lapsia
ja lapsenmielisiä piitswolleyn saloihin.

Sen jälkeen on viinikilta luvannut maistattaa
Tampereen viinitukun avustamina muutamaa kesäjuomaa jäsenilleen ja miksei myös muille asiasta kiinnostuneille. Maisteltavina ovat (1) Cava Espania, (2) valkku Itävalta ja (3) punkut Argentiina ja Etelä-Afrikka. Kaikkia on muutama pullo myös lunastettavissa ja jos kiinnostus on laajempaa niitä voidaan tilata erikseen vielä kesäksi.

Ohjelma on sen jälkeen vapaa ja toivottavasti saamme jokusen
ulkopelin paikalle jotta voidaan kisata naapurusten kesken
ja tulla tutuksi kylän asukkien kanssa.

Tervetuloa mukaan tapaamaan vanhoja ja uusia naapureita!

P.S. Viime vuonna juhlat jatkuivat myös höyrylaivan lähdettyä. Toivomme että tänä vuonna kaikki ehtivät viimeiseen laivaan tai eivät ainakaan kohtuuttomasti häiritse muita asukkaita laivan lähdettyä.