Sundsberg news 25.1.05
Toni Tamminen

Halloo Suntsperk ..

Tapahtumia Suntsperkissa…

Kynttilän päivää vietetään

Sunnuntaina 30.1. klo 18.00 Kynttilän päivänä kokoonnutaan Kulmapuistossa ja sytytetn kynttilit, asukasyhdistys hoitaa perusroihut paikalle, tule ja tuo joukkoon oma ulkotulesi,joka luo tunnelmaa Kulmapuiston pimeyteen.

Winter Olymbix Games..

Sunnuntaina 13.2. on ystävän päivän aatto, jolloin pidetään perinteiset ”Winter Olymbix Games05”, urheilupuistossa kisataan jälleen talvilajeissa, lajeja löytyy koko perheelle, hiihtoa, heittoja, lumilimboa,viestilajeja ym..ym.. makkaranpaistoa,mehua ym.

Helmikuussa 05 Sundsbergissa asuu jo reilut 500 henkeä, kisaajia odotetaa paikalle sankoin joukoin.. kisatoimikunta toivoo että saisimme pieni palkintoja, joilla kisaajia muistetaan. Kertokaahan keneltä löytyy sopivia juttuja..

Lumi sitten vihdoinkin saapui Sundsbergin pelloille, latuja ei Kirkkonummen kunta ole vielä ehtinyt ajaa, mutta liikuntatoimen johtaja on luvannut että saamme koneella ajetut ladut jälleen pellolle.

Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistykseen voit liitty helposti, jos et vielä ole jäsen, säännöt ja liittyminen löytyy keskustelufoorumista.
Asukasyhdistyksessä mukana oleminen ei velvoita mihinkään, mutta vaikutusvoima eri tahoihin on sitä suurempi mitä enemmän jäseniä yhdistyksellä on. Jsenmaksu on vain 1 e/hl. Mukaan toivotaan kaikki alueella asuvat.

terveisin
Toni Tamminen
Omenatie12
02430 Sundsberg,Kirkkonummi