Sundsberg 2008 seinäkalenteri
Asukasyhdistyksen hallitus

Asukasyhdistys on muutamana edellisenä vuonna toteuttanut Sundsberg seinäkalenterin. Kalenteri toteutetaan myös vuodeksi 2008.
Jos sinulla on valokuvia Sundsbergista jotka mielestäsi sopisivat ensi vuoden Sundsberg kalenteriin, niin toimi alla ohjeiden mukaisesti.

Kalenteriin halutaan kuvia jotka monipuolisesti kuvaavat elämää Sundsbergissa.
Ainoa varsinainen rajoitus kuvien sisällölle on, että niiden tulee olla Sundsbergista (mieluiten eri vuodenajoilta). Kuvat voivat olla digitaalisia tai perinteisiä paperikuvia. Maisemakuvat ovat viime vuosina olleet varsin suosittuja kalenterissa. Tänä vuonna toivommekin, että mukaan saataisiin enemmän kuvia Sundsbergin elämästä, siis ihmisiä ja heidän tekemisiään.

Kalenteritoimikunta valitsee kuvista ehdokkaat jonka jälkeen asukasyhdistyksen jäsenet äänestyksellä päättävät kalenteriin tulevat kuvat. Äänestys tulee tapahtumaan syyskuun aikana.

Kuvat tulee lähettää 31.8 mennessä joko (1) sähköpostilla
osoitteeseen kalenteri-kuvat08@sundsberg.net
tai (2) CD:llä (tai paperilla) osoitteeseen Omenaraitti 11 A. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero). Jos lähetät useita kuvia, niin käytä mieluummin vaihtoehtoa (2). Lisätietoja osoitteesta
kalenteri-kuvat08@sundsberg.net.