Pesäpallon ystävyysottelu 12.6.2013
Asukasyhdistyksen hallitus

Asukasyhdistys otti mieluusti vastaan Maskin haasteen osallistua pesäpallon ystävyysotteluun osana Maskin 50-vuotisjuhlavuoden tapahtumia.

Joukkue saatiin nopeasti kokoon innokkaista ja osaavista pelaajista. Joukkue harjoitteli ja hioi taktiikkaansa useana aurinkoisena kesäiltana Kartanonrannan koulun kentällä.

Ottelu pelattiin Framnäsin kentällä, jonka Maskin kentänhoitajat olivat valmistaneet erinomaiseen kuntoon. Pelipäivä koitti sateisena ja tuulisena, mutta juuri pelin alkaessa sade taukosi ja ottelulle oli ihanteelliset olosuhteet. Ottelua seuraamaan kerääntyi pieni, mutta sitäkin innokkaampi kannustusjoukko. Asukasyhdistyksen joukkueen harjoittelu ja tiivis yhteispeli tuotti tulosta: ensimmäinen vuoropari päättyi yhdistyksen johdossa juoksuin 3-1 ja viimeisen vuoroparin jälkeen tulos oli 15-2. Pelin jälkeen Maskin buffetin makkarat ja virvokkeet maistuivat molemmille joukkueille.

Yhdistyksen joukkueessa pelasivat Petra Grönros, Heidi Holm, Petri Kauppi, Touko Maksimainen, Petri Mesterton, Sanna Mäkelä, Minna Rannikko, Mira Rantanen ja Jonna Väyrynen.