Kuvaehdotukset Sundsberg 2023 -seinäkalenteriin haussa 6.11. 23:59 asti.

Asukasyhdistys on jo vuodesta 2005 toteuttanut Sundsberg-seinäkalenterin. Kalenteri toteutetaan myös vuodeksi 2023. Jos sinulla on valokuvia Sundsbergista jotka mielestäsi sopisivat ensi vuoden Sundsberg-kalenteriin, niin toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kalenteriin halutaan kuvia jotka monipuolisesti kuvaavat elämää Sundsbergissa. Ainoa varsinainen rajoitus kuvien sisällölle on, että niiden tulee olla Sundsbergista (mieluiten eri vuodenajoilta).

Huomioithan, että kuvan koon tulee olla riittävän suuri A4-kokoiseen tulostukseen. Lisäksi kuvan tulee olla otettu vaakasuoraan; pystysuoraan otettuja kuvia emme kalenteriin voi hyväksyä. Kalenteritoimikunta valitsee kuvista ehdokkaat jonka jälkeen asukasyhdistyksen jäsenet äänestyksellä päättävät kalenteriin tulevat kuvat.

Kuvat tulee toimittaa 6.11.2022 23:59 mennessä:

Sähköpostilla osoitteeseen kalenteri2023@sundsberg.net tai jakamalla ne jossain Internetin tiedostonjakopalvelussa (Dropbox, Google Drive, jne.) ja ilmoittamalla tästä em. osoitteeseen. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero).

Mainostilat seinäkalenteriin myöskin myynnissä. Jos haluat yrityksesi mainoksen kalenteriin, niin ota yhteyttä: asukasyhdistys@sundsberg.net