Koti/piha/vapaa-aika messut

Koko perheen KotiPihaVapaaAika messut Varuboden Areenalla 13.-14.5.2006. Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistyksen jäsenet pääsevät messuille edullisesti vain 10e/perhe (muille 7e, lapset 3e, perhe 15e).

Messuilta löytyy johtavien talotehtaiden uusimmat mallistot, keittövalmistajien, viimeisimmät trendit. Sisustustuotteita ja suunnittelupalvelua tarjoavat alan ammattilaiset. Useiden kiinteistövälittäjien kanssa on mielenkiintoista tehdä vertailuja alan näkymistä. Aronet -kotiteatteri maailma tarjoaa runsaat valikoimat alan uutuuksia ja asiantuntijat ovat paikalla kertomassa ja opastamassa oikeiden laitteitten hankkimisesta. Taidemarkkinoilla on myynnissä Kirkkonummelaisten taiteilijoiden upeita töitä, tai tehdään tilauksia kesän juhliin.

Lapsille – Aarniwalkean satupihan satuhahmot tekevät kasvomaalauksia, lasten satumaailmassa on paljon yllätyksiä ja kivaa puuhaamista. Ulkona Christers Tivolin laitteissa on mukava keikkua. Sunnuntaina on JokeriPokeri poks taikashown aika (11.30 12.30 ja 14.30)

Liput tulee ostaa lippukassalta messuilta, mutta ilmoita etukäteen Lenalle (lena@linkor.fi), niin lisäämme nimesi lippukassan listalle.