Ilotulituksen SM-voitto Sundsbergiin
Asukasyhdistyksen hallitus

Helsingin Rajasaaressa tänä vuonna järjestettyyn ilotulituksen SM-kilpailuihin osallistui viisi ilotulitusnäytöksiä järjestävää yritystä:
JoHo Pyro, Pyroman Oy, Tulitemestarit Oy, Skystar ja Suomen Ilotulitus Oy. SM-kilpailun voitti kolmantena esiintynyt Tulitemestarit teoksellaan ”Pyrofestivaali – Sparkling Night”.

Tulitemestareiden voittoisassa tiimissä Sundsbergin edustus oli vahva. Tero, Jakku ja Peku, eli samaa oman kylän porukkaa jotka suunnittelivat ja ampuivat Sundsbergin viime vuoden tulituksen ja tekevät saman myös tänä vuonna. Sundsbergin tulituksessa mukana myös muita alueella asuvia koulutuksen saaneita tulittajia. Showtime Sundsbergissa 31.12 klo 20:00.

Suomen mestaruus oli Tulitemestareille hieno tunnustus. Mutta vielä hienompaa on, kun pääsemme näyttämään taitomme oman kylän asukkaille. Jotain uutta ja erikoista on varmasti luvassa”, totesi Tulitemestarit Oy:n toimitusjohtaja Tero heti Suomen mestaruuden selvittyä.

Nyt lähtee poika saunaan”, huutelivat Jakku ja Peku. Se tiedetään, että poika lähti saunaan, mutta legenda ei kerro selvisikö poika sieltä pois…

Sundsbergin 2011 tulitusta ovat jo tukemassa
Tulitemestarit Oy,
K-Market Masala,
Isännöintiverkko Oy,
Taaperot Oy ja
Segure Oy.

Jos yrityksesi haluaa olla tukemassa Sundsbergin 2011 spektaakkelia yhdessä SM-voittajien kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin] tai puhelimitse 040 5535513/Hessu.

Bookmark and Share