Ilmoittaudu myyjäksi lastentarvike
Kirppistoimikunta

Omppukerhon kirppis järjestetään sunnuntaina 18.3 kello 15-17 leirikeskus Sipulin tiloissa talviriehan yhteydessä. Kirppikselle voi varata oman myyntipöydän tai voit myös hinnoitella tavarasi etukäteen ja järjestelytoimikunta hoitaa myynnin puolestasi.
Myyntipöydän tai järjestelytoimikunnalle myyntiin toimitettujen tavaroiden myynnin
hinta on 5e asukasyhdistyksen jäsenille
ja 10e ei-jäsenille.
Myyjiksi saavat tulla Sundsbergin alueen asukkaat,
ostajiksi kaikki halukkaat.

Omppukerhon kirppis on lastentarvikekirppis ja myyntiin kelpaavat äitiysvaatteet, lastenvaatteet- ja tarvikkeet, lelut ja lasten liikuntavälineet. Ilmoittaudu siis mukaan alla olevien ohjeiden mukaan ja sitten vaan kaappeja siivoamaan!

Oman myyntipöydän saat varattua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen omppu-kirppis@sundberg.net. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Pöytiä on rajoitettu määrä ja ne annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä eli toimi nopeasti, kuitenkin viimeistään 4.3.2007. Kun saat vahvistuksen, että olet saanut oman myyntipöydän, maksa pöytämaksusi heti. Vasta maksun jälkeen olet varmistanut paikkasi. Tarkemmat ohjeet tulevat vahvistusviestissä.

Vaihtoehtoisesti voit myös tuoda tavaroita järjestelytoimikunnan myytäväksi. Ilmoita silloin osoitteeseen
omppu-kirppis@sundsberg.net nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, pankkitili jonne haluat myyntituotot sekä se, haluatko myymättömät tavarat takaisin vai voiko ne lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.3.2007. Vahvistusviestissä saat oman myyntinumerosi, tarkemmat ohjeet kuinka tavarat tulee merkitä ja muut tarvittavat ohjeet. Myös tässä tapauksessa tulee maksu hoitaa heti, vain tällä varmistat paikkasi.

Järjestelytoimikunta ottaa tavaroita vastaan Omppukerhon tiloissa (Sundet I väestönsuoja) seuraavina ajankohtina:

  • ti 6.3 kello 10-12
  • ke 7.3 kello 17.45-19.15
  • la 10.3 kello 15-16
  • ti 13.3 kello 10-12

Mahdolliset kysymykset voit laittaa osoitteeseen omppu-kirppis@sundsberg.net

Terveisin,
Järjestelytoimikunta