Sundsberg, AsukasyhdistysSundsberg, Asukasyhdistys
Sundsberg

 

Omppukerho

Omppukerho

Omppukerho on alueen muksu-klubi, joka järjestää viikoittaisia kerhotapaamisia sekä muita tapahtumia ja toimintaa. Lisäksi se ajaa alueen lasten ja lapsiperheiden asiaa osana asukasyhdistyksen toimintaa. Omppukerho toimii osallistujien omalla aktiivisuudella ja toimintaan ja sen kehittämiseen ovat kaikki tervetulleita mukaan!

Omppukerho kokoontuu perjantaisin klo 9:30-12 Sundet I alueen pommisuojassa (sisäänkäynti on Kirsikkapolulla, Tenavakartanon vieressä) Omppukerhon omassa tilassa, joka on kunnostettu ja sisustettu lasten leikkejä varten. Kerhossa puuhataan yhteisiä mukavia hetkiä niin aikuisille kuin lapsillekin eli tule mukaan leikkimään ja riehumaan tai vaikkapa juttelemaan ja kahvittelemaan.

Omppukerho on asukasyhdistyksen toimikunta, joten on toivottavaa että kaikki omppukerhoon liittyvät olisivat myös asukasyhdistyksen jäseniä. Omppukerhon sähköpostijakelulistalle voit liittyä samalla kuin liityt asukasyhdistyksen jäseneksi. Jos olet jo asukasyhdistyksen jäsen, voit liittyä Omppukerhoon lähettämällä yhteystietosi käyttäen asukasyhdistyksen palautelomaketta.

Tervetuloa mukaan!

Omppukerho
Omppukerho
Omppukerhossa tapahtuu


-
Alueen äitejä/isoäiti/isä lapsien kanssa Korkeasaaressa toukokuussa 2006. Mukana oli myös vielä syntymättömiä lapsia.