Sundsberg, AsukasyhdistysSundsberg, Asukasyhdistys
Sundsberg

 

Kartanonrannan asukasyhdistys ry - Herrgårdstrands innevånareförening rf

Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistys on kesällä 2004 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää Kartanonrannan asuinalueen asukkaiden viihtyisyyttä ja harrastemahdollisuuksia, sekä vaalia luonnonolosuhteita osana alueen tärkeitä arvoja. Lisäksi yhdistys osallistuu aktiivisesti Kirkkonummen kehittämiseen edistämällä yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa.

Koska asut Sundsbergissä, sinua kiinnostanee mitä alueella tapahtuu, mitä suunnitelmia kunnalla/rakennuttajalla on esimerkiksi liikennejärjestelyjen, koulun tai päivähoidon suhteen. Jos et jossain edellä mainitussa asiassa tiedä missä mennään tai olet havainnut epäkohdan, haluat varmaankin saada tietoa ja vaikuttaa. Yksinään kenenkään sanalla ei kuitenkaan ole suurta painoarvoa, mutta toimimalla yhdessä kunnan päättäjätkin kuuntelevat meitä.

Mitä enemmän jäseniä meillä on, sitä paremmin saamme äänemme kuuluviin esimerkiksi kunnan päättäessä meitä koskevista asioista. Jos et vielä ole jäsen, sinun kannattaa liittyä mukaan ja toivottavasti voit aktiivisesti osallistua toimintaamme. Tervetuloa mukaan asukasyhdistyksen toimintaan!

Sundsbergin Kartanonrannan asukasyhdistyksen sivuilta löydät tietoa yhdistyksestä, Sundsbergistä ja alueella tapahtuvasta vireästä toiminnasta. Sundsbergin kylähenki on asia, jota aiomme vaalia.

-
-
-