Sundsberg, AsukasyhdistysSundsberg, Asukasyhdistys
Sundsberg

 

SUNDET GYM - LIIKUNTAPAIKKA LÄHELLÄSI

Kuntoilu Sundsbergissä ei kaadu ainakaan treenimatkan takia, sillä hyvin varusteltu lähisali löytyy aivan naapurista. Sundet Gym toimii Kirsikkapolun väestösuojassa ja treenaamassa on helppo käydä avainkortilla itsellesi sopivana aikana klo 06-23 välillä.

-
-
-


Laadukkailla Technogymin laitteilla onnistuu sekä aerobinen treeni (cross-trainerit, kuntopyörät, soutu, juoksumatot) että varsin monipuolinen lihaskuntoharjoittelu. Käytössä on myös kiertoharjoittelulaitteet, joilla treenaaminen on hauskinta kaverin kanssa.

Treenin jälkeen voi rentoutua hierovassa nojatuolissa, joita on salilla pari kappaletta kuntoilijoiden vapaassa käytössä.

LASTEN NURKKA

Lapset voi tuoda mukaan vanhempien omalla vastuulla ja suositeltavaa on, että he jäävät lapsille suunnatulle alueelle, jossa voi mm. piirtää, leikkiä ja katsoa leffoja. Jumppasalin puolella lapset voivat pelata säbää tai touhuilla vapaasti vanhempien vastuulla, kunhan huomioitte, ettei leikistä ole häiriötä treenaajille!

ILMAINEN TUTUSTUMINEN

Avainkortin ilmaista tutustumista varten saat hakemalla Sundet Gymin käytävältä kirjekuoren lisäohjeineen. Voit myös pyytää lisätietoa ja antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin]

SALIOHJELMA

Vauhtiin pääsee varmasti kun tilaa personal trainer Tom Stellbergiltä oman saliohjelman. Lisätiedot [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin] tai p.0400 913 820. Sundet Gymin kävijöille sopimushinnat.

JUMPPAKURSSIT SYKSYLLÄ 2015

Kurssit alkavat viikolla 35. Ti ja ke tunteja ei pidetä syyslomaviikolla (13.10 ja 14.10.). Yhden kurssin hinta on 130€. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit. Kysy vapaita kurssipaikkoja: [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin] tai p. 050 3475 448.

KEHONHUOLTO

Luotettava kehonhuollon ammattilaistiimi palvelee Idealfit Eirassa ja Hakaniemessä. Tyypillisiä tilanteita, jolloin meille kannattaa tulla, ovat esim.

Varaa aikasi suoraan Idealfit Eirasta puh 044 017 1735 tai Hakaniemestä puh 044 502 1077.

Osteopaatti Jere Linja-aholle voit varata ajan Sundet Gymille osoitteesta: [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin] tai puh 050 570 1824.

Kunnon terveisin,
Marko Järvi
Sundet Gym

-
-
-