Sundsberg, AsukasyhdistysSundsberg, Asukasyhdistys
Sundsberg

 

Pommarit

Asukasyhdistys on vuokrannut käyttöönsä Sundet I alueen väestönsuojista kolme tilaa. Tiloja voi vuokrata. Tilat ovat samankokoisia (n. 90m2).

Omppukerhona tunnettu tila soveltuu hyvin esimerkiksi lasten syntymäpäivien järjestämiseen. Bodega puolestaan soveltuu hyvin erilaisten kokouksien tai vaikkapa leffailtojen järjestämiseen.

Nuoksu

Nuoksu soveltuu loistavasti niin nuorten kuin aikuistenkin illanviettoihin.

Nuoksussa on mm.

Omppukerho

Omppukerho soveltuu erinomaisesti syntymäpäivien tai muiden juhlien järjestämiseen lapsille. Sisustus on suunniteltu lasten ehdoilla.

Omppukerholla on muun muassa

-
-
-


-
-
-
 

Bodega

Bodega soveltuu erinomaisesti aikuisten tilaisuuksiin (illanistujaiset, erilaiset kokoukset, jne.) ja miksei myös isompien lasten leffailtoihin/synttäreihin.

Bodegassa on muun muassa

-
-
-

-
-


 

Tilojen vuokraaminen

Tilojen vuokra on asukasyhdistyksen jäsenille 30e (Omppukerho), 30e (Nuoksu) ja 30e (Bodega) / tilaisuus. Muille kuin asukasyhdistyksen jäsenille ja yrityksille/yhdistyksille vuokrahinta on 2,5 kertainen. Huomio, että tiloista pitää EHDOTTOMASTI poistua klo 23 mennessä (tämä pitää sisällään myös tavaroiden kuljetuksen, siivouksen yms.). Yhden tilan maksimi henkilömäärä on 12. Vuokraaja on vastuussa tiloista vuokra-aikana ja tilojen siivoamisesta tilaisuuden jälkeen.

Tilojen vuokraajan on otettava huomioon pelastussuunnitelman asettamat rajoitukset ja tutustuttava hätäpoistumisteiden toimintaan. Tiloja voi vuokrata tällä hetkellä vain yksityiseen käyttöön.

Tilojen vuokraaminen ja muut tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen [Sähköpostiosoitteen näkyminen vaatii javascriptin].